+ 0 -
ADA

استاندار کرمانشاه در دیدار فعالان اجتماعی و فرهنگی:

تاکید دولت بر توجه ویژه به مسائل فرهنگی و اجتماعی استان‌ها / تردد زائران اربعین از مرز خسروی چشم‌گیر بود / گردشگری سلامت راهکاری برای اشتغال‌زایی در استان است


استاندار کرمانشاه با تاکید بر اهمیت نقش‌آفرینی این حوزه‌ها در توسعه پایدار گفت: دولت چهاردهم توجه ویژه‌ای به مسائل فرهنگی و اجتماعی استان‌ها دارد و در همین راستا از ظرفیت‌های مردمی و نهادهای فرهنگی حمایت خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمانشاه، دکتر منوچهر حبیبی در نشست هم‌اندیشی فعالان فرهنگی و اجتماعی استان با معاون اجرایی رئیس‌جمهور که در استانداری برگزار شد به نقش برجسته استان در دوران دفاع مقدس اشاره و اظهار کرد: استان کرمانشاه دِین خود را به نظام جمهوری اسلامی ادا کرده است. جنگ در کرمانشاه آغاز شد و در همین استان نیز به پایان رسید.

وی افزود: استان کرمانشاه بیش از 10 هزار شهید تقدیم نظام کرده و یادگار هشت سال دفاع مقدس، قریب به بیست هزار جانباز سرافراز است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به ظرفیت‌های زیارتی استان، از فرصت میزبانی زائرین عتبات عالیات از طریق مرز خسروی به عنوان یک افتخار برای مردم کرمانشاه یاد کرد و ابراز امیدواری کرد که این استان بتواند خادم شایسته‌ای برای زائران باشد.

حبیبی از افزایش دو برابری تردد زائرین در مرز خسروی و مرز سومار خبر داد.

وی در ادامه به ظرفیت‌های گردشگری استان پرداخت و گفت: کرمانشاه بیش از 4000 اثر تاریخی و باستانی شناسایی شده دارد که 2200 اثر آن به ثبت ملی رسیده است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به استعداد کرمانشاه در حوزه توریسم درمانی افزود: در صورت فراهم شدن امکانات، به ازای هر بیمار خارجی حداقل 10 نفر مشغول به کار می‌شوند.

حبیبی با بیان اینکه حدود 2000 دانشجوی خارجی در دانشگاه‌های استان مشغول به تحصیل هستند که 95 درصد آن‌ها عراقی هستند، این موضوع را فرصتی مطلوب برای صدور فرهنگ و دستاوردهای نظام انقلاب اسلامی دانست.

وی با اشاره به فعالیت نزدیک به 1875 نفر در هسته‌های دانش بنیان، وجود موسسات فرهنگی و اجتماعی، حوزه‌های علمیه، کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، هیئت‌های مذهبی فعال و گروه‌های جهادی را ظرفیتی مناسب برای تربیت نسل انقلابی و جهادی برشمرد.

دکتر حبیبی همجواری با کشور عراق به ویژه اقلیم کردستان را فرصتی مناسب برای هوشمندسازی محصول و صادرات صنایع دستی دانست و یادآور شد که استان کرمانشاه در سال 1399 رتبه سوم را در بحث صادرات تولیدات صنایع دستی کسب کرده است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به همزیستی مسالمت‌آمیز اقوام و مذاهب مختلف در استان، وجود 1466 مسجد (950 مسجد شیعه و 516 مسجد سنی) را نمادی از وحدت و همدلی در استان دانست.

وی تصریح کرد: استان کرمانشاه دارای ۵۴ هزار رقبه و ۵۴ مکان متبرکه ثبت‌شده است که نشان از پیشینه مذهبی و دینی عمیق مردم این خطه دارد.

دکتر حبیبی با بیان اینکه کرمانشاه یکی از استان‌های برتر کشور در حوزه دانشگاهی است، گفت: این استان دارای 405 واحد دانشگاهی با نزدیک به 50 هزار دانشجو است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به فعالیت‌های رسانه‌ای و فرهنگی استان، اظهار کرد: در حال حاضر، سه روزنامه مکتوب، ۳۸ نشریه استانی، ۱۴ خبرگزاری، ۶۰ پایگاه خبری و ۴۶ مؤسسه فرهنگی قرآنی در کرمانشاه فعال هستند که فضای پویای فرهنگی و رسانه‌ای را به نمایش می‌گذارند.

وی به فعالیت بیش از 1.5 میلیون کاربر شبکه‌های اجتماعی در استان اشاره و اظهار امیدواری کرد که با حضور فعال و موثر در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی، مشکلات این حوزه‌ها بیش از پیش احصاء شود.

وی تاکید کرد که دولت چهاردهم توجه ویژه‌ای به حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی استان‌ها دارد.



اوقات شرعی
آب و هوا