
فرماندار پاوه؛
۱۶۵ هزار گردشگر از جاذبه های دیدنی و گردشگری پاوه دیدن کردند
به گزارش روابط عمومی فرمانداری پاوه سرپرست فرمانداری پاوه در مصاحبه با پایگاه خبری این فرمانداری : با برآوردهای صورت گرفته و میزان اسکان حضور گردشگران در پاوه، بیش از ۱۶۵ هزار مهمان نورزی از جاذبههای دیدنی و گردشگری این شهرستان بازدید کرده اند که پیش بینی میشود در نیمه دوم تعطیلات و عید سعید فطر این آمار رشد چشمگیری داشته باشد.
فرزاد الماسی افزود: براساس آنالیز دستگاههای تردد شمار اداره راهداری و حملونقل جادهای، از آغاز تعطیلات نوروزی تا پایان پنجم فروردینماه ۱۴۰۴، تعداد ۸۲هزار و ۴۷۹ تردد در راههای مواصلاتی شهرستان ثبت شده است.
🔹 وی با اشاره به آمادگی ۵ مدرسه با ۸ اتاق و یک خانه معلم با ۲۰ اتاق برای پذیرش مسافران نوروزی، تصریح کرد: در این ایام در مجموع ۱۶۵ خانوار با جمعیت ۷۵۰ نفر در مراکز اسکان آموزش و پرورش استقرار داده شده است.
🔹 فرماندار پاوه ادامه داد: خاطرنشان کرد:۲۷ خانه مسافر، ۲۴ اقامتگاه بومگردی، ۲ مجتمع گردشگری، ۲ هتل، ۲ مهمانپذیر هم در این ایام پذیرای گردشگران نوروزی بوده که براساس اعلام اداره میراث فرهنگی و گردشگری ظرفیت این مراکز بصورت صددرصدی پر از مسافر شده است.
🔹 الماسی با اشاره به جاذبه های گردشگری شهرستان پاوه گفت؛ این منطقه با طبیعت بکر، کوههای سر به فلک کشیده و فرهنگ غنی خود، یکی از مهمترین قطبهای گردشگری در غرب کشور به شمار میرود و به دلیل ثبت منظر فرهنگی اورامانات به عنوان بیست و ششمین اثر ایران در فهرست میراث جهانی یونسکو، از جایگاه ویژهای در صنعت گردشگری کشور برخوردار است.
🔹 فرماندار پاوه، این شهرستان را مجموعهای منحصر به فرد و ناب از جاذبه های طبیعی و زیباییهای خدادادی با مردمانی مهمان نواز و ساکن در دلسنگ توصیف کرد و گفت:شهرستان پاوه بهشتی از جاذبههای طبیعت بکر و دیدنی، اماکن تاریخی، مذهبی و تفریحی ، روستاهای هدف گردشگری و دارای مردمانی با اصالت خاص و مهماننواز است که همین سبب میشود هر ساله در فصول مختلف سال به خصوص ایام نوروز، پذیرای مسافران زیادی از اقصینقاط کشور باشیم.
🔹 الماسی با اشاره به تقارن عید نوروز با ماه مبارک رمضان با توصیه به مسافران نوروزی برای رعایت شئونات اسلامی، گفت: با توجه به اینکه امسال عید نوروز با ماه رمضان همزمان شده، خوشبختانه میهمانان این شهرستان ضمن گشتوگذار در زیبایی طبیعت پاوه، حرمت ماه رمضان را نگه میدارند.
🔹 وی گفت: در این شهرستان روستاهایی بسیار زیبا با بافت پلکانی و معماری خاص وجود دارد که در آن مردمانی زندگی میکنند که فرهنگ اصیل و آداب و رسوم غنی خود را حفظ کردهاند و همین مسئله باعث شده تا گردشگران زیادی به سوی آن سرازیر شوند.
🔹 فرماندار پاوه افزود: صنایع دستی غنی و منحصر به فرد پاوه، از جمله گیوەبافی، ارغوان بافی، قالیبافی، گلیمبافی و تولیدات چرمی، به عنوان جاذبههای فرهنگی و اقتصادی، نقش مهمی در جذب گردشگران ایفا میکنند.
🔹 الماسی به وجود پنج شهر پاوه، باینگان، بانهوره، نوسود و نودشه در این شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: در هر یک از این مناطق جاذبههای طبیعی چشمنوازی وجود دارد که مورد توجه خاص گردشگران واقع شده است.
🔹 وی اظهار داشت: با توجه به این ظرفیتها، پاوه نه تنها به عنوان یک مقصد گردشگری طبیعی، بلکه به عنوان یک مرکز فرهنگی و تاریخی، میتواند نقش مهمی در جذب گردشگران داخلی و خارجی ایفا کند و امیدواریم با برنامهریزی دقیق و همکاری همهجانبه، بتوانیم از این فرصتهای بینظیر برای توسعهی پایدار گردشگری در منطقه استفاده شود.
🔹 گفتنی است شهرستان مرزی پاوه با بیش از ۶۴ هزار نفر جمعیت در ۱۲۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه واقع شده است.